Hej världen

Välkommen till min blogg om värdeskapande ledarskap! Jag hoppas att den kan vara ett stöd när du söker inspiration i ditt ledarskap eller en tydligare riktning när du grubblar över olika vägval. Min intention är att skriva om det som för ögonblicket fyller mitt hjärta och mina tankar i mitt vardagliga ledarskap, som business coach eller som företagsutvecklare. Och inte minst som kvinnlig ledare och företagare i en mansdominerad affärsvärld och traditionellt manliga branscher.

Trots att jag vet att jag är en erfaren ledare med en gedigen kunskap om både organisationsutveckling och ledarskap har det funnits många mentala hinder att övervinna. Inte kan väl jag? Vem är väl jag att..? Min kolibriasis och rädsla för vad andra ska tycka och säga höll mig under en lång tid tillbaka. I samband med en utbildning till ICF-coach bestämde jag mig för att ta steget ut ur skuggan, få tyst på min självkritiska inre röst och möta mina rädslor. Jag insåg att jag inte är här på jorden för att få positiva omdömen av andra. Jag är här för att dela med mig av mina erfarenheter och bidra till att även andra ledare och företagare får möjlighet att förverkliga sina drömmar.

Det är därför med extra stor stolthet jag nu släpper sargen och tar några första stapplande skridskoskär ut på den hala isen som nybliven bloggare. Stort TACK till alla er som bidragit till att göra det möjligt! Och till dig som läser det här: Tack för att du följer med mig på färden, ut i solskenet över öppna vidder!

Mest lästa
Blogg

Prenumerera på våra blogginlägg och håll dig uppdaterad!

Vi åtar oss att skydda din integritet på hemsidan