Vårt team

Vi vill bygga något som är större än vi själva. Därför sammanför vi kompetenser från olika miljöer, filosofier och ämnesområden. 
Vår gemensamma faktor är ett stort samhällspatos och medmänskligt engagemang. Att leda företag med både hjärna och hjärta. Och att ha kul på vägen. 

Glädje en viktig drivkraft för oss

Tillsammans säkerställer vi en hög servicegrad, kvalitet och kompetens till bolagen i familjen. Vi är specialiserade på att möta de krav som samhället med rätta ställer på oss för att få utföra jobbet. Och gärna lite till. För ju mer hållbara vi och världen blir, desto bättre.

Karin Larsson
Karin Larsson

Ekonomi & löner

Som en del i ekonomiteamet jobbar Karin med ekonomi, bokföring och löner åt våra bolag. Hon kommer närmast från Park & Vatten där hon varit ekonomiansvarig. Karin cyklar gärna till jobbet och brukar dessutom åka Vasaloppet.

Arvid Groth
Arvid Groth

Kommunikatör 

Som kommunikatör är Arvid bolagsfamiljens röst i världen. Vi gör massor med bra saker fast har traditionellt varit sämre på att berätta om det. Nu ser Arvid till att vi syns och hörs och sitter även med i styrelsen. Studierna i Lund har innefattat alltifrån statsvetenskap och filosofi till organisationspsykologi. Han uppskattar särskilt att kunna kombinera både sina kreativa och sociala färdigheter på jobbet.

På hemmaplan finner vi honom med familj och vänner, gärna med elgitarren som komplement. Han är dessutom svårslagen på FIFA-spelet och i frågesporter om fotboll. 

DSC_2718
Anna Kragenskjold

Ekonomi & Löner

DSC_2717
Tamara Bexbom

Löneadministratör

Carl Groth
Carl Groth

Ledning/Ägare

Som ägare och chef över Grothbolagen jobbar Carl med utvecklingsfrågor och uppföljning. Har jobbat som konsult och egenföretagare i över 20 år och inriktade sig tidigt på bolagsutveckling och företagsledning. Han är en energifylld, orädd person som älskar att inspirera andra och att hitta helikopterperspektivet så att han ser totalen. Är begåvad med en närmast magisk förmåga att fort förstå verkligheten bakom en ekonomisk rapport. Att utveckla såväl människor som nya projekt är det bästa han vet.  

Utanför arbetet hittar man Carl antingen på golfbanan, i skidbacken, med familj och vänner eller sittandes med en bok. Har i sin ungdom varit tjurfäktare för en kväll på en arena i Spanien.

Lillemor Groth
Lillemor Groth

Ledning/Ägare

Lillemor har många strängar på sin lyra: Ägare, VD, utbildare och vägledare i Grothbolagen och Grow Wiser. Hon jobbar, förutom med strategi- och ledningsfrågor, även med personlig utveckling och de etiska och mjuka värdena i företagen. Utbildad som jurist men har haft en bred yrkeskarriär som domare i förvaltningsrätt, säljare, organisationskonsult, strategisk utvecklare samt verksamhetschef och författare. Har en förmåga att intuitivt se även de saknade pusselbitarna i strukturen och är bra på att förutse möjliga risker redan på förhand. Tycker om att se människor utvecklas och att hjälpa dem att finna deras bästa version av sig själva.

När Lillemor inte jobbar så hittar man henne med penslar i målarstudion, mediterande eller sittandes med sin gitarr. Eller på kurs för att lära sig nytt. Har även sjungit för Sveriges kung och drottning i Kalmar domkyrka.